| napiši o čem drugem.. | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Don.Cii^^ Admin
Število prispevkov : 462 Točke : 825 Reputation : 0 Join date : 31/08/2009 Age : 27
| Naslov sporočila: napiši o čem drugem.. Tor Okt 06, 2009 12:37 pm | |
| tukaj napiši vic o čem drugem kar ni u drugih temah!! | |
|
| |
monči Odrasla oseba
Število prispevkov : 334 Točke : 543 Reputation : 0 Join date : 05/09/2009
| Naslov sporočila: Re: napiši o čem drugem.. Tor Okt 06, 2009 1:13 pm | |
| NOVI ČEVLJI "Kje je pa tvoja soproga?" je stonogec vprašal prijatelja stonogca. "Že zelo dolgo je nisem videl!" "Čevlje si je šla kupit. Pa saj veš, kakšne so naše ženske, ki tako rade pomerjajo čevlje!"
KRATEK ZAKON Poročila sta se mravlja in slon. Ko sta se na poročno noč pričela ljubkovati je slona usekal infarkt in je umrl. "Joj, joj!" je žalostna mravlja. "Za pet minut veselja bom morala celo življenje kopati grob za moža!"
ZLATA RIBICA Ribič je v Ljubljanici ujel zlato ribico in ji rekel: "Spustim te, če mi izpolniš eno željo!" "Izpolnila ti jih bom deset, samo ne vračaj me v to umazano reko!" | |
|
| |
euua Najstnik
Število prispevkov : 263 Točke : 597 Reputation : 0 Join date : 26/10/2009
| Naslov sporočila: Re: napiši o čem drugem.. Tor Okt 27, 2009 2:39 pm | |
| padeta u lukno crnc pa belc koga bos pobiral valda da crnca k je mn možnosti d je hrvt | |
|
| |
monči Odrasla oseba
| Naslov sporočila: Re: napiši o čem drugem.. Čet Okt 29, 2009 3:00 pm | |
| SLAB IZGLED "Tale postrv pa zelo slabo izgleda!" je gost rekel natakarju. "Seveda, saj je mrtva!" je odgovoril natakar. | |
|
| |
euua Najstnik
| Naslov sporočila: Re: napiši o čem drugem.. Čet Okt 29, 2009 3:57 pm | |
| ocene oče se razjezi in rece sinu ta ocena si zasluzi kazen sin:popolnoma se strinjam lahko ti povem kje zivi ucitelj | |
|
| |
euua Najstnik
| Naslov sporočila: Re: napiši o čem drugem.. Čet Okt 29, 2009 4:58 pm | |
| sola
ravnatelj se javi na fon glas na drugi strani rece:moj sin danes nemore priti u solo ravnatelj uprasa kdo je to glas rece moj oce seveda
a se kj napism | |
|
| |
monči Odrasla oseba
| Naslov sporočila: Re: napiši o čem drugem.. Čet Okt 29, 2009 5:02 pm | |
| Pri predmetu ?narava in družba? je učiteljica rekla učencem naj vsak našteje vsaj eno cvetlico. ?Tulipan!? se je oglasil Barbara!? ?čudovito!? je vzkliknila učiteljica. ?Nagelj!? je rekla Metka. ?čudovito!? ?Narcisa!? je rekel Bojan ?čudovito!? se je spet oglasila učiteljica. ?Marihuana!? se je oglasil Jure. ?Kakšna roža pa je to?? je strogo rekla učiteljica. ?To ni roža,? je pojasnil Jure, ?je pa čudovito!? | |
|
| |
monči Odrasla oseba
| Naslov sporočila: Re: napiši o čem drugem.. Čet Okt 29, 2009 5:11 pm | |
| Kakšna je razlika med šolo in norišnico? odgovor:v norišnici je vsaj osebje normalno!
?Kaj delaš tam zadaj, Boris?? vpraša učitelj učenca. ?Verjetno nič pametnega, kajne?? ?Res je. Vas poslušam!?
Učiteljica vpraša razred: "če je na ograji pet ptic in lovec ustreli eno, koliko ptic ostane na ograji?" Pokliče Miha in on odgovori: "Nobena, ker vse odletijo ob strelu." Učiteljica se nasmehne in reče: "Pravilen odgovor je sicer štiri, ampak mi je všeč tvoje razmišljanje." Miha pa se oglasi: "Zdaj imam pa jaz vprašanje za vas. Tri ženske sedijo na klopi in jedo sladoled. Ena z užitkom liže strani sladoleda iz treh kepic, druga daje v usta cel vrh in sesa kornet, tretja pa grize vrh sladoleda. Katera je poročena?" Učiteljica močno zardi in odgovori: "Verjetno tista, ki daje v usta cel vrh in sesa kornet." Miha pove: "Pravilni odgovor je tista, ki nosi poročni prstan, ampak mi je všeč vaše razmišljanje." | |
|
| |
euua Najstnik
| Naslov sporočila: Re: napiši o čem drugem.. Čet Okt 29, 2009 5:28 pm | |
| ptice
dve macki sedita pret kletko in opazujeta ptica in kregata se od kerga po in stepeta se
odlocita se da bosta dala napol medtem ptic pobegne | |
|
| |
monči Odrasla oseba
| Naslov sporočila: Re: napiši o čem drugem.. Ned Nov 22, 2009 5:55 pm | |
| Maja v prodajalni z malimi živalmi reče prodajalcu: “Rada bi kupila zajca.” Prodajalec jo vpraša: “Ali želiš tega srčkanega rjavega ali bi imela kar belega?” Maja odgovori: “Vseeno mi je. Moj piton ni izbirčen.”
Srečata se dva psa. Eden pravi: - Ali veš, da danes v parku sadijo nova drevesa? Drugi odgovori: - Odlično! To moramo zaliti! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: napiši o čem drugem.. | |
| |
|
| |
| napiši o čem drugem.. | |
|